Inspiration til Græskarudskæring til Halloween


Vi holder egentlig ikke sådan rigtig halloween herhjemme. Bortset fra halloweenfesten i børnehaven så er det ikke noget vi sådan går op i. Men jeg kan godt lide at lave kreative ting som kan bruges til halloween. Og det er heldigvis også sådan mine drenge opfatter halloween. At mor finder på noget sjovt og kreativt vi kan lave.


Græskarudskæring er noget jeg især sætter pris på til halloween. Det er bare top hygge sådan noget. Især hvis man laver nogle max blærerøvsgræskar. Det er faktisk slet ikke så svært. Internettet og især pinterest er fyldt med top seje skabeloner som er til at forholde sig til. Det kræver hverken man har kunstnergener eller at man er særlig kreativ. Alt hvad det kræver er en printer, en saks og blyant. Så kan du nemt tegne mønsteret over på græskaret og begynde at skære det ud.

Men man kan også lave ud af fri fantasi. Det er mindst lige så sjovt og du kan lave så det passer lige ind i den stil du vil have.I år har har vi lavet Baymax fra tegnefilmen Big hero 6. Ironisk nok var den jeg syntes der virkede mest simpel, også den der var sværest at ramme helt præcis. Men drengene kan se hvad det skal forestille og det er selvfølgelig det vigtigste og målet med det hele.


Til halloween festen fik Elias en Olaf græskar og Oliver lavede sit eget monster.


Hvis du vil pifte fredags slikken lidt op, så er det et stort hit at lave “græskar”udskæring på appelsinskræller. Læg lidt slik ned i, som en skål. Efterfølgende er de så fine til fyrfadslys og dufter skønt.

Du kan også lave fyrfadslys-holdere ud af minigræskar. Det er så hyggeligt.


Andre år har vi blandt andet lavet Harry Potter og et lego hoved. Det første græskar jeg lavede, var et med nogle blomster i. Det blev ret fint synes jeg. Se vores tidligere græskar på billederne herunder. Laver i græskar hjemme hos jer?
 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar