Inddrag børnene når der er valg.

Da jeg skulle stemme i går på min søns skole, hang der de fineste valgplakater omkring på skolen. Min søns klasse havde lavet valgplakater hvor de havde taget billeder af hinanden på ipads og derefter printet og klippeklistret så de fine valgplakater med billede og et valgløfte kom med på plakaten. Det var en rigtig sød idé.

Oliver lovede flere penge til skolen. Andre havde valgløfter som længere legetime, mere fjernsyn i skolen og et par enkelte drenge ville have flere pistoler i skolen 🙂 (går godt nok ikke ud fra at der er pistoler allerede)..

images

Valgdag i børnehaven eller skolen

En anden sjov idé så jeg i tv i aftes. En Børnehave havde på deres stue lavet deres eget valg. Der var et par børn som var kandidater til borgmesterposten. De havde også hver deres valgløfte som de gik til valg på. Den ene ville have mere slik i børnehaven og den anden ville have flere mandlige pædagoger.

Derefter skulle de andre børn i en stemmeboks (legehule) og stemme på den de synes skulle vinde, med lidt hjælp fra de voksne.
Til sidst blev stemmerne talt op og vinderen fik en borgmesterkæde om halsen, som hun fik med hjem. En super sjov idé hvor man kan inddrage børnene i faktisk hele processen. Borgmesterkæden kan laves med hjælp fra alle børnene på stuen og til sidst samles til en flot kæde.

Og man kan pifte stemningen lidt op ved at lave valgplakater på gangene.

Har dit barn været med til andre sjove idéer op til valget? Del dem gerne, så samler jeg dem her i indlægget.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar