Hvordan får man plads til to spande og to fiskenet i en lille taske?

Sponsoreret 

Som nogle af jer måske så på Snapchat og instagram for lidt tid siden, så har drengene testet blandt andet nogle smarte spande og fiskenet fra Andemors verden.


Begge dele er geniale til hvis man skal have det med på tur, på stranden, til søen, legepladsen osv. For de er super fleksible og kan nemt være i en ganske almindelig lille rygsæk. Spandene fra Scrunch buckets kan foldes sammen på alle leder og kanter. På billedet herunde er det Elias hånd der krøller spanden sammen, så i kan se at det ikke kræver de vilde kræfter for det.  fiskenettet har teleskoprør, så det ingenting fylder. Det er super smart og praktisk. 


Selvom spandene kan foldes på alle leder og kanter, betyder det ikke at de også er slatne når de bliver brugt til leg. Faktisk er de rigtig gode til at holde Sammen på sandet og laver fine sandslotte osv. Selv med vand i holder den fint formen og børnene kan sagtens løbe rundt med vand i, på samme måde som de kan med de “almindelige” spande. Kvaliteten er desuden ikke til at tage fejl af. God og kraftig og kan holde til vilde lege mm. Jeg kan næppe være den eneste forælder der er træt af halvdyre plastikspande, som går i stykker på ingen tid. Det er meget tydeligt at man får noget for pengene her og kvaliteten er tænkt igennem. Hanken er lavet med noget kraftigt falskskærmsagtigt snor og holder rigtig godt. 


Fiskenettet er fra samme mærke og det kan også mærkes på kvaliteten. Man får altså noget for pengene her. Igen er fiskenet noget som normalt går ret hurtigt i stykker. I hvert fald herhjemme, holder de ikke særligt længe. Vi bor et skønt sted, omringet af en lille bæk og flere store søer omkring os. Så drengene er storforbrugere af fiskenet og ofte går de i stykker allerede efter første gang de er i brug. Dette her fiskenet virker til at være i en kraftig kvalitet der kan holde til at fange alt lige fra usynlige hajer, til tunge våde støvler, ja sådan en har vi faktisk engang fanget. Har aldrig forstået hvordan folk mister en voksenstøvle i en sø?Man kan ikke engang sejle på den sø. 


Både spande og fiskenet kan købes her (Affiliate link)  og du kan læse meget mere om det hele lige her, hvor du også kan se de super fede nye nordiske farver spandene er kommet i. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. Trine says:

    Vi var også vilde med spandene fra scrunch, faktisk er vi så vilde med dem, at de nu altid er med i kufferten på strandrejser

Skriv et svar