Hokus pokus Alfons Åberg – ta en tur i biografen

Drengene og jeg har været en tur i bio for at se Alfons åbergs første spillefilm. En sød film der bestemt er et kig værd. Filmen har en sød handling som bringer nogle gode emner på banen, der kan snakkes om på køreturen hjem. Der er en masse søde sange i filmen, men dog ikke nogle hvor man umiddelbart tænker at det er et soundtrack der skal findes på spotify når vi kommer hjem. Sangene passer godt ind i filmen, men heller ikke længere end der.

20140122-032243.jpg

I korte træk handler filmen om Alfons der snart har fødselsdag. Han ønsker sig brændende en rigtig hund, men det synes hans far ikke er nogen god idé. Han er for lille. Alfons møder en troldmand der næsten er helt ægte. Mon han kan trylle en hund frem til alfons?

Selvom Alfons går i første klasse i filmen, vil jeg nok sige at medmindre dit barn er stor fan af Alfons åberg, skal han max være 6 år for at finde den spændene. Den er perfekt til børnehavealderen. Jeg havde Elias på 3 år og Oliver på 6 år med inde at se den. Selvom Oliver synes det var en god film, så synes jeg ikke at det er indskolingen der er den primære målgruppe. I stedet ville jeg nok holde øje med den nye legofilm der snart kommer i biografen. Ellers kan jeg love at jeg nok skal holde øje med den for dig ;)..

Se den søde trailer til filmen lige her http://youtu.be/silNG6IFiRQ

20140122-033358.jpg

20140122-033411.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar