Hjemmelavet Kiwie og ananas is

  
Det ligner en champangebrus, var Olivers første kommentar. 🙂 

Den lækre Kiwie is er næsten sund. Det er kun Chokolade og sukkeret i juicen som er knap sĂĄ sundt, alt efter hvilken juice du køber. Jeg har brugt isform fra Nicholas Vahe og den kan købes lige her (de er udsolgt pt, men afventer ny leveringsdato).

Til isen skal du bruge Kiwie, jeg brugte 5 kiwiefrugter til to is og lidt ananas juice. Evt chokolade til pynt. 

  
Skræl kiwien og put frugten i en blender. Tilføj ananas juice efter behov. Hæld det hele i nogle forme og sĂĄ i fryseren. Hvis du vil give isen en ekstra detalje sĂĄ kan du efter du har hældt isen i formene, tilføje en skive Kiwie, som du lægger imod den ene side af formen. 

NĂĄr isende er klar kan du smelte lidt chokolade og dyppe spidsen i. Chokoladen størkner med det samme, fordi isen er sĂĄ kold. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar