Hjemmelavet is med kokos, jordbær og basilikum

Sponsoreret

  
En lidt anderledes kombination, men stadig super lækker. Opskriften er herfra og faktisk ret simpel og hurtig at lave. 

Ispindene er geniale. Især når man har flere børn. De kan nemlig nemt deles, så en is bliver til to. Er isen for lækker til at dele, kan man sagtens spise den præcis som den er. Så er den bare lidt nemmere at holde på. Især for små fingre, der så har to pinde at holde på. De er faktisk på tilbud lige nu hos kitchen4kids og måske er du heldig at vinde dem i en konkurrence der senere kommer her på bloggen. 

Isformene der er i plastik, er lavet i en god og kraftig kvalitet. Man føler virkelig man får noget for pengene og der er klart en forskel, sammenlignet med de billige isforme man kan købe rundt omkring. Og så kan de selvfølgelig gå i opvaskemaskinen, på øverste hylde. Hvilket er et must hjemme hos os. Køb isformene lige her. 

  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har været vidt omkring. Jeg startede som en mommyblog med fokus på drengetøj, det udvidede sig til min personlige historie med depression som I tog rigtig godt imod. Nu starter jeg forfra og ser hvor det føre mig hen. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Blandet.

Skriv et svar