Hayband imod allergi og høfeber

Oliver er hvert år voldsomt ramt af allergi. De klassiske græs, birk og bynke er til stor irritation for ham allerede fra januar til november. Hver dag får han både piller, næsespray og øjendråber. Han er ofte frustreret over at det klør i øjnene og næsen løber konstant. Derfor fik han lov til at teste et hayband i samarbejde med hayband.dk.

hayband-banner

 

Blandede forventninger
Bund ærligt, så vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente. OLYMPUS DIGITAL CAMERADet lyder jo næsten for godt til at være sandt. Oliver er virkelig hårdt ramt af allergi, så tænkte det måske kun ville virke for dem der ikke er ligeså hårdt ramt. Men må sige at både Oliver og jeg er blevet positivt overrasket over hvor effektivt det er. Hans næse løber sjældent og øjnene kløer ikke lige så ofte mere. Vi bliver begge stadig overrasket over hvor stor en forskel armbåndet gør for ham.

 

Armbåndet kan både bruges til både børn og voksne. Det sidder rigtig fint på armen uden at stramme. Vi retter det kun få gange i løbet af en dag, på trods af at han er en meget aktiv og vild dreng. Det genere ham ikke på nogen måde.

Hvordan virker det?
Der sidder en lille hvid “dut” og trykker på et bestemt akupunktur punkt på armen. Når Oliver er ved at nyse massere han blidt på punktet, hvorefter han ikke længere har behov for at nyse. Det er utrolig smart og virkelig værd at anbefale. Det eneste ønske om forbedring vi har er at armbåndet kommer i nogle fede farver. Men det må være et luksus problem vi har 🙂

Du kan købe armbåndet lige her til billige penge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


3 comments

  1. christine matz says:

    vil jeg sige videre til min onkel… ham og min fætter fylder sig med medicin, dette er da så meget sundere!

Skriv et svar