Har du styr på hvor meget dit barn bevæger sig om dagen?

Sponsoreret


Jeg har to meget forskellige drenge. Den ene har siden han blev født haft konstant krudt i røven, faktisk også før. Han havde så meget krudt i røven at han besluttede sig for at skulle fødes tre uger før tid og tog sit første skridt kun 11 måneder gammel. Lige siden har han været typen der konstant er i bevægelse. Han elsker at bevæge kroppen og jeg tror ikke der er en type sport, som han ikke med glæde springer ud i. Af samme grund har vi skrevet ham på venteliste til en fritidsklub, hvor de blandt andet vægter det højt, at man afprøver forskellige og nogle gange grænseoverskridende typer sport. 

Lillebror er til gengæld en helt modsat type. Han nægtede at gå uden hjælp før han var 18 måneder gammel. Han kunne sagtens, han havde en perfekt balance, men vi kunne ikke få ham til det. Nu er han 6 år og bevægelse er ikke noget han går særlig meget op i. Han har det bedst når han bygger togbaner med hans samling af Briotog, der vil gøre en hel legetøjsbutik misundelig. Han fordyber sig i labyrinter i flere timer og der er ingen tilfældigheder hvilken vej toge og biler kører når han leger med tog eller bilbaner. Det er ikke fordi han aldrig bevæger sig. Han er ofte ude at lege på legepladsen osv. Men han er ikke typen der med glæde deltager i en fodboldkamp og har til idræt i skolen, erfaret at det altså kan være svært at få bolden overhovedet. 


Så da drengene fik de her smarte trøjer fra Reima til test, må jeg indrømme at jeg på forhånd havde en forventning om hvad resultatet ville være. Men jeg var samtidig spændt på om mine børn rent faktisk kom op på de anbefalede 60 minutters bevægelse om dagen, når de er i skole. Reima Go er en fiks lille sensor, der via en app fortæller hvor meget dit barn har bevæget sig i løbet af en dag. Og det virker. Drengene når dårligt nok ind af døren, stadig med skoletaskerne på ryggen, hvorefter det nærmest er blevet rutine med sætningen ‘Hej mor, må jeg lige låne din telefon, så jeg kan se hvor meget jeg har bevæget mig i dag’. Og det er jo kun skønt at de går så meget op i det. Resultatet har flere gange været virkelig overraskende. For det første har jeg fået bekræftet at jeg overhovedet ikke skal være bekymret for, hvor meget de bevæger sig i skolen. De kommer ofte op på 2 timer alene i skolen. MED jakken på. Men vi har også haft overraskelser som at Elias (der er lillebror, til jer nye læsere der kigger med), rent faktisk har bevæget sig mere på en dag end Oliver har. Det kom bag på os alle sammen, endda også ham selv. Sensoren har også afsløret hvis en måske har glemt at tage sin jakke på i frikvarteret, for så har det kunne ses på resultatet. Det er effektivt. Hvis Elias har manglet lidt tid for at komme op på de 60 minutter, har han af eget initiativ hoppet ud på cyklen og cyklet rundt i nabolaget og leget på legepladsen. Når han kommer ind igen, har han hurtigt tilføjet 60 minutter eller mere på dagens resultat. 

Reima Go, samt jakker og flyverdragter der passer til Reima Go, kan du købe lige her. Reima har lavet flere forskelligt overtøj, der kan bruges til den. Så den sidder godt fast det rigtige sted og giver et mere præcist resultat. Men som et alternativ kan den sagtens ligge i en lomme i stedet. Reima har desuden et fint tilbud lige nu, med en Reima Go Startpakke, hvor du kan spare lidt penge, find det i linket her. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar