Har du overlevet julefesthelvede?

Klippe julepynt, spise æbleskiver, danse om juletræet, sige Hej til julemanden, lave juledekorationer og få godteposer. Det er hvad vi har brugt største delen af december måned på.

Misforstå mig ikke. Jeg synes de der juletræsfester og juleafslutninger er hyggelige. Men i år var vi inviteret til 8 styks hvor af jeg helt frivilligt selvfølgelig fik påtaget mig at være med til at arrangere den ene.

8 juleafslutninger og julefester. Vi ente med at være med til 6 af dem. Men næste år vælger vi lidt flere fra. På trods af at vi næsten var færdige med julegaver da vi nåede den 1. December, så har det virkelig været en stresset måned. Noget jeg ellers stræber ret meget efter at undgå. Det skal være hygge så meget af måneden som muligt. Derudover har diverse tv kanaler sendt latterligt mange forskellige julekalendre i tv. Drengene vil jo helst følge med i dem alle. Men allerede den 2. December måtte jeg cutte deres udvalg ned. De blev næsten helt stresset af alle de tv-serier og samtidig lavede de ikke andet end at se tv i den korte men dyrebare fritid der var tilbage efter en lang dag. For ikke at snakke om de lektier Oliver skal lave næsten hver dag. No way jeg ville gå med til at december skulle bruges så meget foran tv.

Udover drengenes overskud, så kan jeg måle mit eget juleoverskud på kreative indslag. Normalt plejer jeg at bruge enormt meget tid på at lave alt muligt krea halløj i julen. Både med børn og alene. Det er alt for tydeligt hvor lidt tid jeg har prioriteret dette i år. Har stort set ikke lavet noget. Idag er sidste dag inden drengenes juleferie og jeg nyder at vi ikke har flere begivenheder vi skal til. Fra nu af skal der bare slappes af og nyde den sidste juletid, inden vi i de sidste juledage skal ultra hygge med begge sider af familien og lækker julemad.

Andre der har været til alt for mange juleafslutninger eller er i sluppet billigt?

IMG_0134.JPG
Perle julemand lavet af Oliver

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar