Har du også fået disse erfaringer hvert år efter jul???

  • En sætning man ikke kan undgå at hører: Hvad køber man dog alt det legetøj for, børnene kunne jo bare nøjes med gavebåndet (hvis du har babyer) eller nøjes med den første gave (hvis du har større børn)
  • Folk der piver over de har spist for meget, men som alligevel kaster sig over konfekten.
  • Voksne der hele eftermiddagen minder ens børn om hvor mange gaver de skal have, selvom der stadig er 5 timer til det sker.. De voksne pisker en større stemning op omkring gaver end ungerne gør.
  • Det er spild af tid og penge at sætte gavebånd på ungernes gaver (gør jeg aldrig)
  • Der findes minimum 4 forskellige måder at låse legetøj fast til emballagen. Og at den der bare er ganske almindelige snore, bundet i kun 1 knude er min farvorit, for den kan jeg klippe direkte over. (findes i pakker med smølfernes hus, i det man kan købe der ikke er fra scleich.)den værste er skruerne, der holder biler fast. De kræver altid en skruetrækker mindre end selv en elektrikker kan finde.

Hvilke erfaringer har du gjordt dig efter denne jul??

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Juletid.

Skriv et svar