Har du et medicinbarn?

Har dit barn ligesom min søn allergi eller andet der kræver medicin dagligt?

Herhjemme skal han næsten hele året have næsespray, øjendråber og en halvpille dagligt. Nogle gange skal han også have ørerdråber i en periode..
Derfor kan det være en fordel at samle det forskellige medicin i en lille taske eller andet. Jeg synes at denne pung fra Danefæ er oplagt fordi den ikke fylder for meget, men samtidig har masser af plads.
Pillerne skal i vores tilfælde knækkes over, da han kun må få en halv dagligt. Derfor har vi anskaffet en lille tin-æske som de knækkede piller kan opbevares i..

 

Hvad bruger i til at opbevare medicin hjemme hos jer??

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar