Hama bamseven og Næssi

Vi laver rigtig mange perleplader herhjemme. Det sidste vi har lavet er disse to meget populære herre. Bamseven er den populære bamse i projektet Fri for mobberi som jeg er stor tilhænger til.
Den grønne drage Næssi er nok mest kendt på sydsjælland. Han er Næstveds maskot og elsket af alle børn i byen.
Elias er meget stolt over de to nye figurer som han fin lov til at give til sin børnehave. Det bragte da uden tvivl også stor jublen da han i morges trådte ind i Pilegården og stolt sagde de her er til Dragestuen.

Jeg har selv lavet perlerne ud fra nogle billeder fra nettet. Du ser de originale billeder under billedet af Elias.

20140514-095953.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. Jannie Elm says:

    jeg må altså have det her billed så jeg kan hænge det sammen med perlepladerne. Vi skal har helt sikkert fine en ramme at sætte dem i

Skriv et svar