GTA debatten kører videre på Tweak.dk

Tweak.dk har fundet mit blogindlæg om GTA og kommet med en fin omtale.. Yay det er vildt, også selvom nogle synes jeg er mega curlingmor. Som kommentar dertil vil jeg gerne lige understrege at jeg ikke frygter mine børn bliver mordere af at spille GTA. Men at jeg kunne mærke en mere voldelig tilgang til leg m.m. Der kom også flere beskeder i kontaktbogen da han spillede GTA, frem for nu hvor det er gemt væk 🙂 Så curling eller ej, herhjemme er vi stadig glade for vores beslutning.. Du kan læse deres fine omtale lige her

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar