Gratis ferie – Det der boligbytning

Jeg har altid kun hørt godt om det der boligbytning med fremmede mennesker. At du låner deres hjem, imens de bor i dit hjem. Og det er dælme smart. Men puha hvor ville det være ekstremt grænseoverskridende at have fremmede mennesker til at bo i mit lille hjem uden nogle til at holde øje med dem. Samtidig har jeg det lidt sådan at det næsten skal prøves. Det ville være knap så grænseoverskridende hvis man havdet et sommerhus de kunne bo i i stedet.

Men altså nu har jeg oprettet en profil. På en af de der hus-bytte-steder. Har ikke lige fået taget billeder af vores hus endnu, men det kommer på et tidspunkt. Så bliver det spændene om der kommer en dag hvor vi bytter hus med nogen.

Har du erfaringer med den slags ferie? Eller er det også alt for meget udover dine grænser?

Psst.. du finder en af siderne her, hvis du er så modig at prøve det af..

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar