Goodiebox – Selvforkælelse til dig

gbregisterImageJeg må indrømme at jeg lidt for ofte rammer zombie tilstand når det gælder om at prioritere mig selv og mit udseende. Det er ikke fordi jeg ikke går op i det. For jeg elsker faktisk lækre produkter og selvforkælelse. Men efter jeg har fået drengene har jeg bare lagt mere eller mindre alt min prioritering på dem i stedet. Det var på en måde nemmere og nok også lidt sjovere. Derfor har jeg tilmeldt mig Goodiebox og netop i dag modtaget min første pakke. Og wee hvor er jeg allerede fan af det koncept. Du kan selv tilmelde dig lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konceptet er ren selvforkælelse som kommer med posten hjem til dig én gang om måneden. Og så koster det kun 139 kr. inkl porto. Nogle af produkterne er bare prøver, som jeg ved første tanke tænkte at det kan jeg sku da gå ned i matas og få gratis. Men f.eks. i November måneds Goodiebox har den mascara der fulgte med, alene tjent pengene ind igen. Og hvem prøver jeg at narre. Jeg ville jo aldrig komme ned i Matas og bede om de der gratis prøver. Desuden så er en af de største fordele ved Goodiebox at den åbner ens øjne for nye produkter som jeg aldrig ville så meget som kigge efter, når jeg selv shopper skønheds produkter. Vil du blive forkælet med en Goodiebox hver måned så klik lige her, så modtager du samtidig 30 point til din Goodiebox konto, som du blandt andet kan bruge til at betale for fremtidige Goodiebox.

Indlægget er ikke sponsoreret, men hvis du vælger at tilmelde dig, modtager jeg ligeså 30 point til min egen konto. 😉

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Beauty.

Skriv et svar