God App til at børste tænder

Har din søn brug for en god rutine og inspiration til at børste tænder korrekt? Så har Colgate nu lanceret en sej app til formålet.

20131023-011246.jpg

Efter hver tandbørstning får barnet en belønning, som der kan bruges til at gøre hans figur i appen mega sej. F.eks til en sej superhelt.

Efter 21 dage, får barnet et diplom der sendes via mail og kan printes ud.

Kritik
Jeg har dog en lille kritik af appen. Den viser grundigt hvordan barnet skal børste tænderne på ydersiden, men IKKE indersiden, kinderne og tungen. Taget i betragtning af at det er et firma som colgate der står bag, er jeg ret uforstående hvorfor dette er fravalgt. Jeg håber det er noget der bliver løst i en opdatering, for konceptet er genialt og fanger hurtigt børnenes interesse.

20131023-011813.jpg

Klik her for at hente appen til iPhone

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar