Genbrug på den fede måde

Jeg synes at denne her webshop og så sej. Hos genbyg kan du finde de vildeste ting og sager fra gamle skoler og meget mere. Uanset om det er den helt store renovation af boligen eller det er et scoop til børneværelset. Siden er ikke en decideret side der kun er henvendt til børnefamilier, men til alle personer der kan se det fede i at være kreativ med gamle ting..

Det må være drømmejobbet at få lov til at være kreativ med gamle ting.

Jeg har samlet nogle af mine farvoritter, som jeg synes vil være super fede at have i boligen.. Bemærk at nogle ting på billedet kan være solgt

Du kan tjekke Genbyg ud på deres hjemmeside her eller via deres facebookside her, hvor du også kommer til deres egen blog.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar