Frugtvafler med legochokolade

Facebook og Instagram har i taget overvældende godt imod de frugtvafler med LEGO chokolade mænd, som vi har lavet til Olivers klasse. Så jer der følger med via bloglovin skal da ikke snydes for dem. Med fare for at lyde helt glansbillede-blogger agtig, så synes jeg faktisk at de er ret simple. Vaflerne er købt på forhånd, dyppet i smeltet chokolade og fyldt med frugtstykker.. Ikke så meget hurlumhej i det. De små legomænd er bare en isterningbakker der er fyldt med smeltet chokolade. Thats it.. Jeg har også lavet dem i gule lige dengang vi blev inviteret i Legoland sidste sommer.

image

Tilbagemeldingen fra 1.klasse var super positiv.. Flere drenge ville ønske de kunne få chokolademanden med hjem til deres legosamling (så jeg undskylder på forhånd hvis deres LEGO er smurt ind i chokolade) 😉

image

Jeg har spottet isterningebakken den i Legobutikken på strøget og i Legoland.

image

Apropos Legoslik, har du så set de skumfiduser jeg lavede i sommers, også i forbindelse med vores Legolandtur? De blev ret seje synes jeg.

image

image

image

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar