Fritidsaktivitets helvede.

Så ved man det er blevet hverdag igen. Og ja det er mig der har lavet den platte tegning. Så meget fantasi har Oliver og Elias ikke (endnu). Vi holder i den grad det lokale foreningsliv i live.

Det ser ud af meget, men til mit forsvar så går de fleste andre børn på diverse hold til endnu flere ting. Eller på endnu flere hold inden for samme genre (især til dans).

Elias går selvfølgelig kun til fodbold indtil danse sæsonen starter. Så der bliver snart slettet et punkt derfra.

PS hvorfor skal de der boldaktiviter altid være fucking to til tre gange om ugen??? Så der sjældent er plads til at gå til andet sport. Ungerne er dårligt nok fyldt 5 år. Og det er
Ikke et eller andet konkurrence hold de går på. Det er bare et ganske almindelig hold der passer i deres alder.
Og så ikke at forglemme kampe og diverse arrangementer udover. Og hvorfor i så lang tid? Som om de ikke har brugt krudt nok efter de første 50 minutter. Næ nej vi giver dem lige 40 minutter ekstra.

Pps: og hvorfor skal størstedelen af hold altid være mandag eller tirsdag?

Andre end Mig der har ekstremt sporty aktive unger??

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  • Camilla Maria Andersen says:

   Hej Marlene.
   Oliver går til badminton på sin skole. Så der sender pædagogerne i SFOén ham afsted. Oliver cykler desuden selv hjem fra badminton så længe det stadig er lyst når han skal hjem.

   Elias går kun til fodbold, indtil børnedans starter op til september.

   Og så nyder vi afhængigheden ved at have bil og at vi er to voksne. 🙂

Skriv et svar