Forårs fornemmelser fra Danefæ, Støt familier med kræftramte børn

Herhjemme er forårsblomsterne så småt begyndt at titte frem i haven og vi drømmer om at gemme huer, vanter og flyverdragter langt væk. I den anledning vil jeg dele nogle lækre forår/somme nyheder med jer fra Danefæ. Der er så mange lækre nyheder og det bliver uden tvivl en dyr sæson for os der er Danefæ glade. Danefæ støtter familier med kræftramte børn. Læs mere længere nede.

Hvem vil ikke putte sin lækre baby i disse styles? 😉

Unavngivet

Det er før blevet nævnt her på bloggen at jeg er meget begejstret for det nye print i den grå sweater. Der må spares sammen til alle de lækkerier der er kommet ud i butikkerne. Elsker også Erik med solbriller og sol i baggrunden. Den stråler bare vi-er-på-vej-på-ferie-bluse 🙂

dfsdf

 

 

Til sidst vil jeg vise (igen beklager kvaliteten) En fed softshell til baby. Den er så lækker i kvaliteten og skal helt sikkert ses (og mærkes) Live. Til højre er denne kollektions regntøj og smækre farver, som falder lige i min smag. Husk at du kan købe det hele lige her.

wrewr

Har du for resten set at du kan støtte familier med kræftramt børn via Danefæ? Du kan enten støtte ved at købe denne seje bluse eller ved at donere 50 kr. Jeg synes det er en utrolig god sag at støtte og min opfordring er hermed givet videre. Klik her for at læse meget mere om projektet.

2014-02-25 08.04.48

Husk du kan se meget mere fra den nye kollektion lige her

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar