Forår, Goodiebox og sygdomshelvede

Igår havde jeg egentlig planlagt at jeg ville lave et mega rosenrødt indlæg til om hvor stort et kick jeg kan få over vintergækker. Humøret var højt da Elias havde plukket nogle til mig, som nu står og pynter så fint på hylden. YAY foråret er på vej. Min ynglings årstid. Som nogle af jer har læst, så har jeg jo en svær depression som jeg kæmper med. Så når solen kommer frem med forårsfornemmelser, så kan det rede en hel dag for mig. De små ting som solskin, fuglesang og grønne blade på træerne er noget der virkelig kan gå ind og løfte mit humør op, på en dårlig dag. Selvom det lyder som noget fra en dårlig film eller en disneyfilm. Jeg synger dog ikke til fuglene somi Askepot.. For jeg synger ikke særlig godt 😉

image

Men i stedet for at nyde det kommende forår, er vores hjem forvandlet til en sygdomshybel. Elias lagde ud fredag, mandag og igår. I nat overtog jeg og valgte så at smitte kæresten.  Oliver bliver sendt på miniferie hos sin mormor i eftermiddag, så håber at han slipper, imens de voksne herhjemme, kommer sig over smerter og gigantisk selvmedlidenhed. Stakkels Elias når storebror er taget afsted 🙂

Jeg stresser virkelig over alt dette her sygdomslort. Vi er booket de næste tre weekender med ting hvor vi selv er værterne. Elias har fødselsdag i næste uge, så der er en del forberedelse der stadig mangler. Har sku slet ikke tid til at være syg lige nu.

Til gengæld er drengene simpelthen så seje her hvor både mor og far ligger halvvejs for døden. Man kan virkelig mærke hvor store de er ved at blive i sådan situationer. Det er virkelig ren luksus når de selv kan gå ud og lave frokost, Oliver der lufter hunden og at de sammen kan gå ud at lege uden vi voksne behøver blande os for meget. Okay lokkede godt nok Oliver med ekstra lommepenge, for at lufte hunden en ekstra gang. Men det er uden tvivl de 10 kr ekstra værd ;)..

Udover drengene, så lyste det også dage lidt op at Goodiebox har sendt månedens kasse to uger for tidligt i anledning af Valentins dag. Jeg kunne ikke være mere lige glad for valentins dag, men en Goodiebox før tid kan man altid bruge. Ulempen er bare at nu går der endnu længere tid før næste kasse kommer. Det er altså et fedt koncept det der Goodiebox. Hvis du ikke kender til det, så kan du læse meget mere om det lige her.

image

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Beauty.

Skriv et svar