Ferie uden børn part 4

Jeg havde faktisk besluttet mig ikke længere at deltage i debatten omkring ferie uden børn. Synes ligesom jeg har fået muligheden for at komme med mit bidrag og jeg fornemmer ikke at debatten har rykket noget ved folk, uanset hvilken holdning man måtte have. Så for mig er det et lidt old news og synes ikke rigtig man kommer videre. Jeg har de seneste år inklusiv i år, blevet kontaktet af en del pressefolk der gerne vil have mig til at udtale mig i debatten. Og jeg har i år afvist dem alle undtagen en enkel. Grunden til jeg sagde ja til Ud og Se, var fordi han havde en lidt anden vinkel og ikke udelukkende havde fokus på hvor forfærdelige forældre er, hvis de holder ferie uden børn. Så besluttede mig for at give det en sidste tur, inklusiv dobbelthager m.m.. Du kan læse artiklen lige her.

image

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar