Fede flyverdragter 2013

Efteråret er godt igang Og det er så småt ved at blive tid til at overveje hvilken flyverdragt dit barn skal have til vinter.

Jeg har udvalgt nogle af mine farvoritter denne sæson.

flyverdragt

Ej sikke lej laver utrolig lækre flyverdragter. De er i fantastisk kvalitet og skønne farver. I år får du en fed retro version og flotte striber.

Jeg elsker især det fine mærke der signalere lidt kostskoleuniform på den brune flyver dragt. Men også de søde ugler der altid er ved lynlåsende er en fin detalje (der holder hele vinteren) Du finder de lækre flyverdragter og lækkert tilbehør til dem lige her.

Danefæ kommer også med flere flotte flyverdragter i år. Min personlige favorit er denne fede dragt der er i flotte grønne nuancer. Den har en lille refleksviking på brystet og gode store lommer. Du finder den og meget andet lækkert fra Danefæ lige her

minababy

Et sikkert musthave jeg har forelsket mig i til baby, er denne flyverdragt til Mini a ture. Jeg synes den er så fin og skiller sig ud i designet fra mange andre flyverdragter til baby. Er du også faldet for den kan du købe den og mange andre flyverdragter lige her

 

Herhjemme har drengene fået flyverdragter fra Ej sikke lej og Katvig. Da min indtægt ikke ligefrem er til at prale af, bliver det nogle lækkerier fra sidste vinters kollektion. I de flotteste farver… Den stribede er fra Ej sikke lej og var et kup på 60% fundet hos Filiabel.dk. Hvor heldig har man lov at være.

Den anden er fra Katvig og købt 2hand til halv pris. Og den er som var den helt ny..Den blev hurtigt et musthave da jeg fandt ud af at Katvig ikke laver flyverdragter i år.  Så synes selv jeg har gjort nogle lækre kup.

Hvilke flyverdragter skal dit barn have i år?

2013-09-06 08.58.35

 

 

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar