Fastelavnstøj til drenge

Superhelte, zombier, hverdagshelte, Minecraft og Disneyfigurer. Det er kun fantasien der sætter grænser når man skal finde fastelavnstøj til drenge. Sidste år var Oliver Jokeren og Elias Batman. I år skal vi fremtrylle en superhelt og en snemand. Jeg elsker at være kreativ, men ender altid med en købeversion når det kommer til fastelavnstøj. Det er sku rart at kunne betale sig fra det, og ungerne er indtil videre pænt ligeglade om det er købt eller hjemmelavet.

Partykostumer har et kæmpe udvalg af søde, sjove, anderledes og populære kostumer til både drenge, piger og voksne. Tjek lige punker Zombien herunder.. Den er mega fed, hvis du spørger Oliver. Han overvejede kraftigt om det skulle være denne i stedet. Og tjek lige den der lille havenisse. Den er da for sød. Du kan finde alle kostumerne og mange andre lige her.

2015-01-15 16.54.19

2015-01-15 16.54.24

2015-01-15 16.54.34

Indeholder Affiliate links

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar