Fastelavn Minions udklædning

Maria der er læser her på bloggen, har efterlyst tips til Minions udklædning til fastelavn. Jeg bliver altid mega glad når I læsere gerne vil have min hjælp.. Det er så fedt. Tusind tak 🙂  jeg har både fundet frem til en købe version og en DIY version til jer.

Den du køber

Personligt foretrækker jeg altid at købe ungernes udklædning… Selvom jeg elsker at være kreativ, så er det bare et af de steder hvor jeg nyder at gå til den lette løsning.. Har du det på samme måde, så kan Minions udklædningen købes lige her

image

Hvis du mangler en købeudklædning til baby, så kan nedenstående købes lige her

image

Den du laver selv

Minions kostumet er egentlig ret simpel at lave selv.. Hvis du ikke ligger inde med en gul bluse, så kan du altid farve en hvid bluse gul.. Jeg har læst mig frem til at det sorte hår kan laves med f.eks. Sorte piberensere, så kan håret nemlig også stritte. Det første billede er fra viunge.dk der har lavet deres guide til hvordan du selv laver kostumet. De nederste billeder er inspiration fra pinterest. Jeg er vild med idéen med en legetøjs arbejdshat (hedder de det?) som man har lavet huller i.

image

image

Indeholder affiliatelinks

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar