Fashion my fashion


Man behøver ikke følge mange blogs for at vide at det lige har været fashionweek og Ciff kids er ofte hovedpunktet som Mommyblogger under modeugen. Nu sparede jeg jer for en masse modeuge tilbage i januar, så denne gang måtte jeg altså ud og have min dosis Ciff igen, og hold nu op hvor lærte jeg meget om mig selv og min blog på de få dage.


Jeg havde ikke så mange events som jeg var inviteret til denne gang, hvilket i stedet gav mig rig mulighed for at få snakket med en masse søde mennesker til selve messen. Jeg synes altså man får snakket med folk på en helt anden måde når man bare går selv, frem for når det er et event, selvom events selvfølgelig også altid er hyggelige. Men jeg kan også mærke efter mine år som blogger at jeg faktisk er blevet lidt kræsen i forhold til de events jeg tager til. Ikke fordi eventet fejler noget eller menneskerne der kommer til dem. Men fordi det tager virkelig mange kræfter på mig når man hver gang skal til et event i København. For det er næsten alle events der foregår i København. Og selvom eventet måske kun tager en times tid, så tager det hurtigt 1,5 time, bare den ene vej dertil og det samme hjem igen (sjovt nok), så fremt at der ikke er kø på motorvejen eller DSB ikke er et helt liv forsinket. Så jeg siger heller ikke ja til så mange events som jeg bliver inviteret til, i forhold til før i tiden.

I forhold til sidste gang jeg var afsted, har jeg også opdaget at jeg er knap så mærke-liderlig mere. Sidste år havde jeg én mission til ciff og det var at få lavet kontakter med så mange mærker som muligt. Jo flere visitkort jeg delte ud jo bedre. Folk skulle bare lære mig at kende. Hvilket der rent forretningsmæssigt egentlig ikke er noget galt med. Men set med bloggerøjne så var det bare slet ikke dette behov jeg havde mere. Tværtimod var jeg ret målrettet i hvilke mærker jeg helt klart skulle forbi og samtidig åben for nye mærker som jeg kunne blive klogere på. Det var desværre ikke alle mærker jeg nåede forbi, fordi de så travle ud med at sælge deres produkter til forskellige indkøbere. Især tweens mærkerne ville jeg gerne have været mere omkring, men de var nogle travle mennesker, hvilket jo kun er et godt tegn. Enkelte mærker også især til tweens, havde så meget tøj at det næsten var uoverskueligt. Der var rigtig meget af det og tøjet hang så tæt at det var næsten umuligt at få bare et lille overblik over det. Men der var selvfølgelig også masser af stande hvor det hele var super flot udstillet og nemt at komme til.


Jeg brød sikkert alle de uskrevne fashionregler der er den ene dag jeg var afsted. For det første var det kamp varmt inde i Forum. Som i virkelig ulideligt. Det var nærmest umuligt at se bare en lille smule ud som om man var født til en modemesse, selv for dem der var. Alle glinsede i hele ansigtet med små svedperler all over. Yep så charmerende kan en modeuge også være.


Jeg valgte desuden helt bevidst at være den type blogger der tager billeder med sin iPhone. Hvilket er totalt no go hvis man spørger enkelte af de bloggere der har en trillion ish følgere. Men altså mit spejlrefleks er er gammelt et som jeg endda har købt brugt. Og efter jeg er blevet ejer af en iPhone 6 plus, så er det sørgelige altså bare at den tager bedre billeder end mit grande spejlrefleks, når man er indendørs og lyset er lidt specielt. Desuden er det mega tungt i længden at slæbe rundt på. Klassiske first world problems, jeg kan godt høre det.

Til sidst var jeg faktisk hoppet i de høje hæle da jeg tog afsted. Men inden jeg forlod bilen endte det alligevel med mine flade fantastiske birkenstock. Måske ikke særlig fashion agtigt, men jeg er så lykkelig over at jeg skiftede inden. For var helt smadret i kroppen da jeg kom hjem. Frygter når jeg ikke længere kan forsvare at gå rundt i dem på grund af vejret. Har brugt dem ca siden marts. Mine fødder har haft et godt år. 🙂


Hver sæson til Ciff kids er der et modeshow som viser den kommende sæsons farvoritter og trends. Jeg skal overhovedet ikke gøre mig klog på sådan ting. Jeg shopper og blogger om hvad jeg selv synes er fantastisk eller hvad mine børn kan lide. Jeg kender ingen vigtige folk i modebranchen. Snakker folk om hvem fotografen, arrangøren eller stylisten er, er alt jeg høre nogle navne. For jeg går overhovedet ikke op i hvem de er. Jeg er slet ikke i tvivl om at de ved meget mere om børnemode og kommende trends end jeg selv. Og det har jeg det faktisk ret afslappet med. Men altså når det er sagt, så var denne sæsons trendshow altså et lidt rodet flashback fra min egen barndom i 90’erne. Plastiksko i vilde farver, bamser lavet til tasker, meget blomstret leggins, tasker og jakker med Mickey mouse osv. Mickey mouse tingene har jeg det sådan lidt blandet med. For den lille mus er jo en klassiker. Men resten. Really? Det var i den grad et flashback, men ikke et nostalgisk et af slagsen. Men som sagt jeg skal slet ikke gøre mig klog på hvad kommer til at hitte.

Det er ikke kun hos børn 90’erne er kommet tilbage. Jeg har set flere webshops spørge til kunderne om de er klar til at købe trompetbukser igen.

Til gengæld kunne jeg rigtig godt lide de forskellige Denim og shurferlooks som var med i showet. Det bliver man aldrig træt af. Og hvis man gør er det altid en sikker vinder på noget der kommer igen på et tidspunkt.  Og dermed noget der kan gå i arv eller sælges videre efter brug.

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar