Et drengeværelse der en superhelt værdig

En læser har en dreng der er fuldstændig vild med superhelte. Alene på den viden tænker jeg at han og Oliver vil kunne få det ret fedt sammen trods aldersforskellen. 🙂 Jeg ved at de langt fra er de eneste, for da vi arrangerede superheltefødselsdag for Oliver, delte jeg det her på bloggen og det er over et år efter, blandt de mest læste blogindlæg nogensinde her på drengestreger. 

Vores drengeværelse er ikke så superhelte agtigt. Men jeg har længe kigget på inspiration til et superhelteværelse, til når Oliver en dag får sit eget værelse. Så temaet er langt fra nyt for mig. Det kræver ikke lang tid på pinterest at blive fyldt med inspiration. Billederne og idéerne er fra pinterest og Etsy. Jeg har sat linkadresse på de billeder hvor det var muligt. 

  
Først vil jeg vise denne fine idé. Lav en avisforside med billeder af barnet og få det forstørret op til en stor plakat. Det er sejt. Vi har selv lavet noget lignende til Olivers fødselsdag. Der var Oliver bare klædt ud som Jokeren. Hvem vil ikke synes det er sejt? 

   
Der skal desuden ikke meget til at pifte et møbel eller lign. op. Find nogle gamle tegneserier fra et loppemarket og brug siderne til at personliggøre møbler eller andre ting. Det er kun fantasien der sætter grænser. Jeg synes desuden det er en fed detalje på billedet herunder. Her har man valgt at tage nogle mindre lærreder og sætte fast på det store. Det er en fed effekt. Bogstaverne kan findes i de fleste hobbybutikker. 

  

 Man kan desuden også pifte gamle møbler op med maling. Er du ikke den fødte tegner, så print et logo ud, tegn over på er stykke bagepapir og derfra over på møblet. Det er faktisk ret let med de fleste superheltes logoer.  
  
  
Man kan også begrænse det til f.eks. bare greb på en kommode. Der kan man også give barnet lov til selv at male. 

  
Grafik på væggen

Især på Etsy kan du finde rigtig mange seje superhelte versioner til væggen. De fleste kan du købe som PDF fil og selv få forstørret eller printe ud i den størrelse du ønsker. 
  
  
  
 

  

Detaljerne

Nogle gange er det den lille detalje der gør forskellen. Som nogle hjemmelavet risposer der kan bruges bogstøtter, cdstøtte eller til fri leg. 

 Hvis man kan overtale sønnike, så synes jeg det er mega sejt med idéen her under. En supermand der er limet til en hylde, så det ligner han bærer på hylden. Det er en sej detalje. 
 
Jeg fandt fornylig dette “dukkehus”. Det kræver i den grad nogle kreative fingre, men for pokker hvor er det top cool altså.  På toppen en gade med bygninger. Derunder en subway og under den er slum område eller kloark. Det er genialt.   
   Legetøjet i sig selv kan også være super dekorativt. Gør plads til maskerne og hæng f.eks. Superheltedragterne lige under og våbende over. 

En nem måde at få tilføjet legetøjet dekorativt er som denne. En legeplads i en ramme. Så er det desuden nemt at skifte dem ud hvis interessen for superhelte aftager. Fjern glasset fra rammen og de kan stadig leges med når der er behov.  

 
Den sidste ting jeg vil kommentere på er disse mega seje lamper, som jeg godt tør love vil blive et hit. Oliver har den som basketball og den er populær. Det er udelukkende en man køber for udseendets skyld. For de giver ikke særlig godt lys. Ikke engang som natlampe. Og så er de på batterier hvilket ikke er så praktisk. Men de er seje og dekorative og så kan de købes i Danmark endelig. Der findes rigtig mange versioner og også en Olaf. Finde dem alle lige her (Affiliatelink)

   

  
  
  
  
  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


10 comments

  • Camilla Maria Andersen says:

   De er fra Etsy.com. Søg efter superhero eller direkte på f.eks. Batman i søge feltet. Der er mange fede. Du kan også søge på cuttingtheegde i søgefeltet som er dem der sælger disse her. Husk at være opmærksom på told når der købes fra udlandet. 🙂

 1. Emine Kanat says:

  Hej Camilla
  Ved du hvor jeg kan finde et print bart billede af Lego superman, batman, spiderman ? Vil rigtig gerne printe de ud og sætte i 3 rammer til min søns værelse, men det j har fundet på google printer utydeligt. Aå tænkte om du kunne hjælpe med nogle gode ideer til hvordan og hvorledes.
  Vh
  Emine

 2. Lone Sole says:

  Der er simpelthen så mange fine ting. Jeg er også i gang med 2 drengeværelser. Hvoraf en af dem især er helt vild med superhelte og biler…:-)

 3. Linda says:

  Hej Camilla. Kan simpelthen ikke finde de flotte billeder grå farver af batman, superman og ninjago.. Synes ikke umiddelbart der kommer noget frem når jeg skriver cuttingtheegde.. Kan du måske hjælpe ? På forhånd tak
  Dbh.
  Linda

Skriv et svar