En pæn powerbank, konkurrence, plus rabatkode til dig

Sponsoreret


Egentlig har jeg længe forsøgt at bilde mig selv ind, at jeg ikke har behov for en powerbank. Jeg er ikke pendler og er egentlig ret god til at oplade mobilen hjemmefra. Så hvis jeg købte en powerbank ville den sikkert bare blive endnu en overflødig ting, der bare ender med at ligge i skuffen. Men med tiden har jeg flere gange taget mig i at mangle strøm på mobilen. Og selvfølgelig altid de mest ubelejlige tidspunkter. Som feks da vi skulle i Tivoli til koncert, men endte med at bruge alt strømmen på mobilen på GPS’en, til at finde en ledig parkering, for bare at nævne et eksempel.  Det var altså træls. 

Jeg har i omkring en uges tid testet denne powerstone fra greylime.dk og må tilstå, jeg kommer temmelig ofte ud i situationer hvor min mobil mangler strøm. Powerbanken er allerede blevet fast inventar i min taske og jeg har efter kun en uges test, allerede svært ved at se at den nogensinde skulle ende ubrugt i min skuffe. Men det er ikke kun mig der har brugt den. Drengene har været lynhurtige til at tage den med op på værelset sammen med ipadden, eller med ud på pokemonjagt. Og kæresten har også været hurtig til at have nuppet den med når han skulle på længere bilture. Her gik jeg og troede jeg kunne have den for mig selv og var endda bekymret for om vi overhovedet havde behov for sådan en. 


Jeg valgte denne her powerbank, først fremmest fordi den skulle have vundet bedst i test hos både politikken og ekstra bladet.  Men også fordi at den har et design som er dekorativt. Jeg synes de fleste powerbanks er temmelig grimme eller kedelige at se på. Ja sådan noget går jeg altså op i og min kæreste griner ofte og ryster på hovedet samtidig fordi jeg går op i udseendet på den mindste lille ting. Men jeg bliver i godt humør hvis tingene omkring mig er pæne, det er sådan set lige meget om det er en powerbank, et spisebord eller en toiletbørste. Det skal se pænt ud. Og selvfølgelig også være funktionelt. Jeg lader ham grine af mig og han lader mig gå op i sådan nogle ting. Nå men denne her powerbank har altså et super lækkert design og ligger desuden rigtig godt i hånden. Den kan holde til hvad der svarer til ca 4 opladninger af en iPhone 6 og skal selv lades op i 12 timer. Jeg plejer at smide den i opladeren natten over. Der er usb-stik til både mobil og tablet så du er godt dækket ind når du er på farten og ikke har en stikkontakt i nærheden. Der følger ledning med, men er du Apple bruger skal du bruge din ledning fra din almindelige oplader. Alt fungere, den bliver aldrig brandvarm, heller ikke selvom jeg lytter til musik og bruger min mobil aktivt, samtidig med at der oplades. Det er nemt at følge med i powerbankens batteri, da fire små dioder viser hvor meget strøm der er tilbage. Og den er ikke fyldt med grimme oveflødige knapper, som man ikke ved hvad skal bruges til. Den findes desuden også i en mindre model, hvis du synes denne her er lidt for stor til at have i tasken.  


Rabatkode og giveaway til dig

Generelt er der egentlig mange fine powerbanks inde på powerbanken.dk ‘s hjemmeside. Der er noget til enhver stil og enhver prisklasse. Derfor skal du selvfølgelig have en rabatkode på 15% på hele dit køb hos powerbank.dk indtast koden drenge-streger15 ved check ud (husk bindestregen). Så kan du få klaret en julegave, adventsgave til kæresten eller måske endda en anderledes mandelgave og samtidig sparre lidt penge. Whats not to like? 😉 

Du kan desuden på bloggens facebookside lige nu vind en Powerstone ligesom den jeg har testet fra powerbanken.dk

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar