En forsinket adventshilsen i #bloggeradvent og første besøg af drillenissen

Jeg har haft så meget run på det sidste stykke tid, at jeg helt har glemt at vise jer min fine adventsgave fra Mettedoctor.dk.. 

På gaven havde hun tilføjet en fin lille besked, som bare gjorde mig endnu mere nysgerrig på, hvad den mon gemte. Det var umuligt at gætte hvad der lå gemt bag papiret. 


Inden i gaven lå der to fine jule – gæstehåndklæder.. Så fine og hyggeligt med lidt jul på badeværelset, som altid er et rum der bliver lidt forsømt hjemme hos os i juletiden. Jeg tænker bare slet ikke over at gøre det hyggeligt. Mønsteret er så enkelt (lige i min stil), at jeg tror jeg også vil bruge det de andre måneder.. tusinde tak for den fine gave Mette.. 


Nu kommer drillenissen på spil herhjemme

Normalt plejer drillenissen kun at drille én dag i december, hjemme hos os. En dag hvor den til gengæld giver den hele armen. Men i år har vi dele det en smule op. Fordi at den ene drilleting kræver de er i skole og de når næppe i skole til tiden, hvis det skal være en hverdag, den dag drillenissen driller rigtig meget. Derfor kommer den store drilledag i en weekend på et senere tidspunkt. Men her til aften har drillenissen været en smule på spil. Den har pakket madpakkerne ind i gavepapir (med madpapir omkring først). Én mad af gangen. Den har ikke brugt sløjfe, for så tror jeg ikke drengene når at bruge tid på at få spist deres mad, i den korte tid de har til det. Til gengæld er ALT pakket ind. Rugbrødsmadder, resterne fra aftensmaden, grønsagerne og rosinpakken. Jeg ville give alt for at være en flue på væggen når de åbner deres madkasser. 

Den ene rugbrødsmad, har drillenissen endda skiftet pålægget ud med pebernødder. Hvilket nok er pænt ulækkert at spise, men jeg tror drengene vil morer sig over det alligevel. For pokker hvor ville jeg gerne se når de åbner dem. Drillenissen har desuden skiftet mælken ud med kakaomælk. Det med farvet mælk er ved at være temmelig brugt. Også hjemme hos os. Men vi tager den lige igen i år, bare med kakaopulver i stedet for frugtfarve. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Juletid.

3 comments

  1. Mie says:

    Sikke nogle fine håndklæder.
    Jeg kunne også godt trænge til lidt jul på mit badeværelse 🙂 hehe.

    Glæder mig til at se hvad du får i dine næste gaver.
    Mvh. Mie, Mizzepii.dk

Skriv et svar