En dag som børnefri – Ting jeg glemte at bekymre mig om.


Jeg har været på venindetur en hel dag uden børn. Der blev totalt hygget og jeg havde glemt hvor afslappende det kan være IKKE at have børn 🙂 Derfor denne liste til dig der måske også lidt har glemt hvordan det føles at være afsted uden børn. Alt skal selvfølgelig ikke tages alt for seriøst. 😉


Så her er de. 10 ting som jeg glemte alt om at bekymre mig om, kom endelig med tilføjelser hvis du har nogle du synes mangler på listen.

 • Hvor nærmeste toilet var henne og hvor langt tid det ville ta at gå derhen.
 • Hvor der var skygge fra solen
 • Om vi var for tæt på scenen til at lyden ville være for høj
 • Eller for langt væk til ikke at kunne se noget
 • Om hvad tid vi spiste mad
 • Og i det hele taget hvor meget næring der var i den mad
 • Hvor meget alkohol jeg indtog  
 • Hvad tid vi tog hjem igen
 • Om det barn der græd eller råbte mor mon var mit?
 • Om nogen under 140 cm var trætte før Rasmus Seebach kom på scenen.
 •  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar