En af de der hvorfor fandtes det ikke da jeg havde baby – ting

Lørdag gik dagen ud på at stå i kø sammen med min ældste søn, ned af de lange gange i toys´r´us, hvor han skulle slå katten af tønden. Der var mange mennesker, så der var masser af tid til at kigge på alt legetøjet på hylderne..
 Jeg lagde bl.a. mærke til dem her fra Fisher Price. Holdere hvor du kan tilslutte din iphone eller ipad, og så er den beskyttet imens junior leger med den. Det synes jeg er skide smart 🙂 Og en af de der hvorfor fandtes de ikke da jeg havde en baby..?
 Det kunne (måske) have redet min første iphone, da min søn i arrigskab kastede den ned på asfalten, imens jeg i et desperat forsøg forsøgte at få ham til at holde op med at græde ved at spille hans ynglingssang på den. 🙂

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar