Elias drengeværelse – Babyværelse

Fandt nogle gamle billeder frem af drengenes gamle drengeværelse. Vi bor ikke i den lejlighed mere, da det var alt for småt, Elias værelse var derfor kun en enkelt væg i vores soveværelse. Hvilket fungerede helt fint, da han var baby dengang.

Det er nogle år siden, så deres værelser er ikke fyldt med så meget smart og fancy ting i forhold til i dag. Jeg var dengang stortshopper hos Babysam, hvilket især Elias værelse giver præg af. Jeg var vild med Fairytale Design med deres pirat (prinsen var lige lyseblåt nok, til min smag).

IMG_1378

Over sengen havde han en sindssygt dyr og grim uro, men til gengæld havde han en vildt fed uro fra Djeco (og meget billigere), den er købt lige her. Vi bruger den faktisk stadig på deres nye værelse, selvom de er blevet store nu, fordi den er så hyggelig..

IMG_1379

Det var en lejebolig, hvor det ikke var tilladt at tapetsere, så i stedet tapetseret vi en mdfplade og hængte op med lækkert tapet fra Hollys, som er købt lige her.

IMG_1385

 

siden indeholder affiliate links

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar