Ear Band-it – Pandebånd til dræn i ørene

En vandhund med dræn i ørene er bare ikke noget godt match. Hjemme hos os har vi prøvet det meste for at undgå vand i ørene. Vi har prøvet specielt vat, badehætte og ørepropper der faldt ud. Men alt sammen uden ordentlig succes.

Til gengæld har jeg nu endelig fundet en løsning. Kender du Ear Band-it? Det er nogle silikone “dutter” og et specielt lavet pandebånd og det fungere bare så godt. Okay pandebåndet har det med at glide ned i øjnene, men jeg tror bare det er med at finde den rigtige måde at sætte båndet på. Efter Oliver var færdig med efterårets første svømmetime, var silikone “dutterne” stadig helt tørre.

Jeg købte det de kalder Ear band-it Ultra og det kan bestemt betale at give det ekstra for pengene. Du kan købe dem på apoteket eller direkte på denne hjemmeside.  Her har de fri fragt og jeg fik varen under 24 timer efter jeg havde bestilt dem. Det er da hvad man kan kalde god service.

De kan købes i flere flotte farver, samt i flere størrelser. Der mangler bare et batmanlogo, så ville Oliver aldrig tá det af igen. 🙂

Unavngivetiui

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar