Du er helt speciel – Fantastisk børnebog, Konkurrence

De to heldige vindere er Gitte Fog Ibsen og Zenia Harding Foged. Kæmpe tillykke til jer begge. I skal senest d. 5/3 kontakte mig enten på privatbesked på facebook eller på mail kontakt@drenge-streger.dk med jeres adresse. Tak til alle der deltog, husk at i altid kan købe bogen lige her til kun 125 kr.

 

Jeg har været så heldig at modtage den mest fantastiske bog til drengene. Det er ikke en hvilken som helst børnebog, men en utrolig speciel én af slagsen. Nemlig bogen ´Du er helt Speciel´ af Katja Bøggild-Qwist. Du kan vinde bogen lige her på bloggen, læs mere herunder
dsd Bogen er fyldt med små søde fortællinger der styrker dit barns selvværd. Den er skiller sig  virkelig ud fra mængden og jeg er vild med den. Må indrømme at jeg er ret imponeret over  hvordan den kan få selv mine to vildbasser af drenge til at slappe helt af og bare suge til sig.

Forfatterens mål med bogen er at give os som forældre et værktøj til at styrke vores børns selvværd og barnets tro på at han er noget helt særligt, fordi han er den person han er.  Og det må man sige at hun opnår. De små fortællinger sætter i hvert fald mange tanker i gang, især hos Oliver på 6 år. Drengene slapper helt af når vi læser den og bogen virker nærmest som en slags meditation for dem. Du kan købe bogen lige her. Bogen er fra 2-12 år, men jeg vil sige at den sagtens kan læses højt for dit barn meget tidligere også. Havde den været i handlen da mine drenge var babyer, så havde jeg helt sikkert læst den for dem allerede fra fødslen af.

Jeg tror ikke mine drenge er i tvivl om at de er elsket herhjemme. De bliver stadig overkysset og krammet hver gang jeg ser mit snit til det. De er desværre noget en alder hvor de er begyndt at sige nej til overdådige kys og kram, men heldigvis synes de stadig i nogle gange at det er hyggeligt. Bogen giver os mulighed for lige at hygge lidt ekstra om dem, så både jeg selv og deres far får trang til lige at kysse dem en ekstra gang, imens bogen læses.

Brug bogen i instutitioner
Uden at være fagperson inde på området, så kan jeg ikke lade være med at tænke på at bogen vil være perfekt som et supplement til de værktøjer der bruges i Fri for mobberi (som jeg har skrevet mere om her). De små fortællinger vil være super gode at snakke om i børnehaven eller skolen.

2014-02-24 14.30.57

Konkurrence

Skal bogen en tur hjem til dig? Jeg udlodder i samarbejde med forlaget Langbortistan (er det kun mig der synes det er det fedeste navn til et forlag der udgiver en børnebog?) 2 x 1 stk. Af den fantastiske børnebog ´Du er helt speciel´

Det eneste du skal gøre er at synes godt om Drengestreger på facebook lige her og skrive hvad der gør dit barn/børn helt specielt.

Jeg trækker to heldige vindere d. 28/2 Fredag aften ved lodtrækning.

2014-02-22 14.37.42

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar