Dryhumping og cookieguys

I går blev jeg overrasket med en spontan venindertur i bio og muligheden for at savle over Channing Tattum siger jeg altså ikke nej til 😉 Har du allerede set filmen, så smid en kommentar med din mening herunder 🙂


Så tænkte jeg da lige vil dele filmoplevelsen med jer, der overvejer om Magicmike XXL er værd at se. Det var hverken forpræmiere eller andet glam over det. Men en hyggelig stille og rolig venindeaften.

Filmen bød på masser af lækre overkroppe, kinky dansetrin og faktisk også en del humor. Det var ret tydeligt at det ikke var handlingen der var brugt mest energi på. Selve historien var lidt tør og enkelte scener virkede lidt langtrukne og en smule ligegyldige. Det er tydeligt at folkene bag har satset alt på at skuespillerne og deres kroppe var det der skulle til for at lokke kvinder i bio. Det er lidt synd at handlingen drukner lidt og at den virker nedprioriteret, men når det så er sagt så er det en fed film. Lækre skuespillere uanset køn, og man får det man forventer og lidt til. Min ynglingscene er i et supermarket hvor en af fyrene forsøger at få en kassedame til at smile. Den er for morsom og sød på samme tid.


Så har du ikke allerede set filmen, så skru op for dine forventinger til lækre halvnøgne fyre og ned for Forventningen om en spændene handling om Magicmike Mike og de andre gutter. Så er du garanteret en fed oplevelse.

Jeg giver filmen 3,5 ud af 5 stjerner.

Hvor mange giver du?

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar