Drengestregers eksperter fortæller – Hæmorider

Et andet læser ønske i min skriveblokade udfordring, var en vittig læser der udfordrede mig til at skrive om Hæmorider. Og ja det var en udfordring, for jeg vidste ikke rigtig noget om dem og har aldrig selv haft det. Læste frem og tilbage på Google og overvejede hvordan jeg skulle gribe det an. Ville egentlig lave en top ti over fordele/ulemper som et slags sjovt indlæg. Men altså når erfaringen er lig nul var det dæleme svært 🙂 Så i stedet fik jeg bloggens eksperter til at hjælpe mig. Aka Oliver på 8 år og Elias på 5 år.

  
Hvad tror du en hæmoride er?

Elias fortæller:

En hæmoride er ligesom en slags Ninja. Den kan lave tricks ligesom Ninjapiger. Når der er mange hæmorider så sparker de efter de onde, for hæmoriderne er nemlig gode. De kan gå som en soldat og så ser de sådan Ninjaagtige ud. 

Oliver fortæller:

En hæmoride er en vulkan, det er en særlig dansk vulkan. Den sprøjter lava op og den skyder dyr. Hver gang den ser et dyr så skyder den det dyr den ser. En hæmoride er ond. Den er helt hvid med sorte striber, ligesom en zebra. 

Så jer der har erfaring med hæmorider her har i svaret på hvorfor de gør så ondt 😉

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar