Drengestreger Fødselsdags Giveaway

I denne måned fylder Drengestreger 2 år YAY…

Derfor har jeg arrangeret en lille fødselsdags Giveaway, med lækre præmier som jeg fik skrabet sammen under modeugen og gemt til denne anledning..  Det er derfor gavmildt sponsoreret af mine goodiebags derfra. Må indrømme at jeg faktisk er lidt misundelig på jer kommende vindere..

Der kommer i alt 3 konkurrencer i løbet af måneden, hvor nogle af disse præmier er i blandt.. Så følg med på siden og se hvordan du deltager i de lækre giveaways…

2014-09-08 16.35.12

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar