Dolph udklædning til fastelavn

Dolph-sideEndnu en skøn læser har spurt om tips til udklædning til fastelavn. Pernille har efterlyst et Dolph kostume. Det viste sig at være lidt af en udfordring, men heldigivis ikke en jeg ikke kunne klare 😉

Det var desværre ikke muligt for mig at finde nogle steder man kan købe kostumet, måske nogle af jer seje læsere kender et sted?

Til gengæld har jeg fundet to andre blogs som begge har lavet kostumet selv, med super flotte resultater. Det er begge nogle ældre indlæg, men det ændre jo ikke på at de stadig sagtens kan bruges. Du finder den første guide lige her. Personligt synes jeg dog at denne her guide er noget mere fyldestgørende, men det er jo en smagssag 😉

Håber min lille minihjælp kan bruges 🙂

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar