DIY chokoladeprint til kager

Som jeg lovede jer, får i selvfølgelig en DIY til den frost Olaf chokoladeprint jeg lavede til Elias frost fødeselsdagstema. Det er faktisk ret simpelt.

image

Du skal bruge:

bagepapir

Chokoladesmelter eller vandbad

mørk, lys og hvid chokolade

orange pastafarve

sort tus

små fryseposer eller sprøjteposer

plads i fryseren

evt. Tandstikker

Sådan gør du:

Find det motiv du gerne vil bruge. En malebog eller Google er din ven her. Læg bagepapiret oven på og tegn med tussen efter stregerne. Vend derefter papiret om. Læg det på en plan flade, f.eks. Et skærebræt som kan tåle en tur i fryseren.

image

Smelt først en af de mørke chokolader, hæl det i en frysepose og tegn de sorte streger op med chokolade. Fyld derefter resten ud med chokolade inde passende farver. F.eks. Hvid chokolade ligesom her. Hvis du skal bruge andre farver, så farv den hvide chokolade når den er smeltet med pastafarve.. Brug IKKE frugtfarver, da chokoladen i stedet bliver ubrugelig.

Det er vigtigt at du laver nogle tykke lag chokolade over det hele. Så knækker det ikke så let.

image

Når du er færdig, så læg det i fryseren minimum natten over. Når det skal lægges på kagen, så sørg for at kagen er flad og ikke buler nogle steder. Sidder bedre fast med glasur eller frosting. Hvis du kan, så vil jeg anbefale at bruge bagsiden som billede på kagen, det er ofte meget pænere. Men kan også være noget sværere at gøre, uden chokoladen knækker.

image

God fornøjelse.. Jeg vil super gerne se billeder hvis du en dag forsøger dig med projektet. Så del gerne med os. Og spørg løs, hvis jeg skulle have glemt noget.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar