Det første indlæg – hvem er det der skriver?

Velkommen kære forældre og andre nysgerrige der læser med 🙂

Jeg håber denne blog vil blive en del af din faste læsning i mange år frem. Jeg har tidligere forsøgt mig med blogs henvendt til både drenge og piger. Men eftersom jeg er mor til 2 drenge, ved jeg ærlig talt minus om hvordan det er at være forældre til en pige 🙂 har jeg nogle gange tænkt på at hvis jeg en dag skulle blive mor til en pige, om jeg mon stadig kan finde ud af at lege pigelege, og at det hele ikke handler om biler, ninjago og skylanders 🙂

Du vil her på bloggen finde indslag om legetøj det hitter – eller det modsatte, lækkert børnetøj, mine farvoritlagersalg,guides, historier fra min dagligdag med to drenge og meget andet, alt efter hvad jeg lige mener der er nyttigt at dele med dig 😉

Håber du vil synes om siden, og du vil sprede rygtet om at den.
Jeg er født i 1987 og mor til to vildbasser 🙂 Oliver er fra 2007 og Elias er fra 2010. Vi bor i det sydsjællandske sammen med min kæreste og ungernes far, der er uddannet tømrer, i et lille rækkehus i hyggelige omgivelser.

Til daglig studere jeg på ZBC, hvor jeg læser HGV. Jeg er fædig til januar 2013, og søger derfor en elevplads indenfor det merkantile område.
Helst noget kontor eller indkøb.

Jeg glæder mig til at underholde dig 🙂

Venlig Hilsen Camilla 😉

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar