Det er bare en af de der blå futter dage

Hvor mange gange har man ikke grint af de forældre der glemmer at tá de der blå overtræks tingester af når de har afleveret børn? For mange gange. Og idag kom min payback åbenbart Hehe. Opdagede det først da jeg kom hjem..

Det er virkelig bare en af de der blå futter dage 🙂 kender du det? I det mindste som den der smågriner lidt indvendigt når andre forældre glemmer dem 😉

Billedet der afsløre at jeg har haft dem på længere end jeg vil indrømme 🙂

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar