Den ultimative superhelte drengefødselsdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Så kom den endelig tilbage. Min energi. Måske har du været medlæser på mit ynkeri under sygdomsperioden. Men nu endelig har jeg energi til at prale af Olivers seje superhelte fødselsdag. Superhelte over det hele, ansigtsmaling og en masse grin var resultatet en en fed drengefødselsdag. Se de mange billeder herunder.

 

 

 

 

 

Man kan aldrig vågne op til for mange balloner

Traditionens tro blev sengen fyldt med en masse balloner imens han lå og sov. OLYMPUS DIGITAL CAMERASamtidig er det en god andledning til at f
å ryttet ud i alle de balloner vi altid ender med at have liggende. Kunne ikke lade være med at smile denne gang hvor det blev lidt for tydeligt at han er et bloggerbarn. Balloner fra forlag og børnetøjsmærker fyldte mere end resten… Og så en enkelt fra Social demokraterne der lige skilte sig ud hehe.

Indbydelsen
Indbydelsen lavede jeg i Word og opstillede den som en avisforside for Batman avisen Gotham times. Oliver var jokeren til fastelavn, så det billede blev brugt som forsidebillede af Jokeren.

Unavngivet

Forberedelserne
Som bordpynt har Oliver og jeg malet mælkekartoner m.m. sort. Sat vinduer i så det ligner bygninger og derefter placeret nogle af hans yngligs onde i vinduerne med lys i. Den blev ret sej synes jeg. Og står også fint på hans værelse og pynter i dag. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der var superhelte til mindste detalje. Dugen, servietter og tallerkener er fra The Fairytale Company. Der findes desuden også engangskrus og du kan læse meget mere om det lige her.

2014-07-06 00.08.14

Maden

Må indrømme at jeg havde store planer med maden. Men det blev ikke så praleri-værdigt som jeg ønskede det. 🙂 frugtfadet er mit forsøg på at lave Captajn Americas skjold som frugt. Det blev ikke kønt men alle drengene kunne da se hvad det var, så det var godt nok for mig. En god måde at slippe udenom dyre fondantkager er ved at bestille et fotoprint i sukker. Vi har gjort det før med et billede af ham selv på.

2014-07-06 01.41.39

Skattejagten
Allerede på indbydelsen havde vi lagt op til at Jokeren skulle fanges. Og det skulle selvfølgelig gøres med manér. Derfor skulle drengene besøge forskellige superhelte på de forskellige poster. Første besøg var hos Grønne lygte, hvor de på skift med bind for øjnene skulle forsøge at placere hans logo korrekt på maven.

2014-07-05 23.53.28

Næste post var hos Captajn America skulle drengene teste deres evner med at kaste med skjold. Vi havde malet en frisbee som Captajn Americas skjold og klippet huller og malet en billig pressening dertil. Det var en rigtig populær leg blandt dem alle.

2014-07-06 01.42.48 Derefter videre til Thors post. Her skulle drengene kaste en hjemmelavet thors Hammer efter de onde, som var klistret på nogle tomme dåser. Hammeren er lavet af en skotøjsæske, en pind, gaffatape og sort tape.

2014-07-05 23.52.05

Derefter skulle drengene vise deres styrke som Hulk og Lermanden (tror jeg nok han hedder). To og to skulle de kæmpe om hvem der kunne smadre flest småkager hurtigst. Der blev heppet stort fra de drenge der ventede på at det blev deres tur.

2014-07-06 01.45.15

Til sidst kom endelig den sidste post. Drengene havde lagt sig på lur og delt sig op for at holde øje med Jokeren. Da han kom løbende, fik de ham fanget og bundet fast til en lygtepæl. Derefter kastede de flødeboller efter jokeren, imens de skrald grinede. Det var et stort højdepunkt.

2014-07-05 23.52.44

Gaverne
Oliver fik høstet rigtig mange gode gaver sammen. Både fra vennerne og familien. Kun en enkelt skulle byttes.

2014-07-06 01.55.35

 

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har været vidt omkring. Jeg startede som en mommyblog med fokus på drengetøj, det udvidede sig til min personlige historie med depression som I tog rigtig godt imod. Nu starter jeg forfra og ser hvor det føre mig hen. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Blandet.

7 comments

  1. Kira says:

    Det det er skide godt fundet på !!!!!!!
    Det ser så sjovt ud og nu vil jeg have min 20 års fødselsdag sådan der 😀 Så godt fundet på! Tror helt bestemt dine drenge elsker dig mere end noget andet 😀

  2. Sabrina says:

    Hvad har du sat bagpå logoerne til grønne lygte posten.
    Hvordan “klæber” de sig fast? 🙂

Skriv et svar