Delmål for februar – Slut med aftensnacks


Så blev det tid for mig at tilføje det næste delmål til mit forløb. Jeg er en smule spændt på hvordan februar kommer til at blive. For det er her jeg virkelig kan fylde mig med kalorier. Det er også om aftenen at min sukkertrang ofte presser mest på.  Indtil nu har jeg kunne styre den ved at spise noget sundt som alternativ. Men jeg vil rigtig gerne fjerne aftensnacken helt. Fra et tidligere vægttab har jeg erfaret at jeg taber mig markant mere og hurtigere, når jeg ikke spiser noget om aftenen efter aftensmad. Så jeg håber at det bliver lige så succesfuldt denne gang.

Men det blive svært og uden tvivl en udfordring. Især når der nu er to delmål som jeg skal klare samtidig. Jeg må gerne drikke alt det vand jeg vil og hvis jeg går helt død i vand, må jeg også drikke te om aftenen. Og så gælder det bare om at holde mig aktiveret og motiveret til IKKE at kaste noget i hovedet. Men jeg tror på det og glæder mig til at opdatere jer, når måneden er gået. Håber i stadig hepper med derude.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar