Børn under 10 år skal ikke have adgang til teknologi

Overskriften på dette indlæg er en kommentar jeg stødte på, på facebook. Fordi der var en mor der bad om råd til om hendes dreng på 6 år skulle have en Nintendo 3Ds eller en tablet til hans fødselsdag.

Faktisk havde jeg mest ondt af børnene til hende der kom med denne kommentar.

Jeg mener bestemt ikke at børn skal sidde klistret til skærmen hele dagen, hver dag. Men ligefrem 10 år??

Er det ikke mere en bjørnetjeneste end en tjeneste man gør børnene? Når teknologi fylder så meget i vores dagligdag er det så ikke bedre at ruste børnene til hvordan og hvornår man bruger det frem for at helt frarøve dem det?

Der kan også være super god indlæring via computerspil. Mange er glade for pixieline, men også Hr. skæg på Oline og tusindevis af apps til smartphones er gode til at lære fra sig. Børn kan bruge en iPhone helt ned til Babystadiet hvor de kan lære om farver, lyde og ord.

Når personen bag den tidligere kommentar bruger så bredt et ord som teknologi, holder hun så også hendes børn 100% væk fra fjernsynet?? Det tror jeg næppe..

Hvad mener du? Og i hvilken alder mener du børn skal introduceres til Computer osv?

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar