De sejeste masker til fastelavn

Sponsoreret

Vi bliver ved fastelavnstemaet lidt endnu. For Ekostumer.dk har altså nogle ret seje masker til både børn og voksne, der kan pifte enhver udklædning op. Det er super detaljeret og ikke engang særligt dyre. Du finder dem lige her. Webshoppen har et stort udvalg a forskellige masker. Her er både dem man kender fra film og tv, dyr og meget mere. Især én maske er virkelig sej, den kan du se mere til længere nede på siden.

2015-01-18 16.33.55

Masker kan være prikken over iét på et kostume. Flere af Ekostumer.dk´s masker kan desuden sagtens bruges alene, blot med dit eller dit barns almindelig tøj. Dermed super gode også til de lidt ældre børn, som ligger midt i mellem det der stadie hvor de synes det er barnligt at klæde sig ud, men måske stadigvæk lidt sjovt. F.eks. kan en pandamaske nemt styles op med noget helt almindeligt sort og hvidt tøj.

2015-01-18 16.34.31

Drengestregers favorit

Da drengene og jeg sad og kiggede hjemmesiden, var der især en som vagte stor begejstring hos begge drenge. Og jeg forstår dem godt. For køn er den ikke, men nu er Mr. Bean jo ikke ligefrem guds gave til kvinder i forvejen, så jeg synes den rammer virkelig godt. Oliver ærgede sig lidt over at vi allerede har fundet udklædning til ham sagde han. For ellers havde han valgt Mr. Bean i stedet. Du finder alle maskerne lige her.

2015-01-18 16.34.48

 

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar