Danefæ til kvinder

Vidste du at Danefæ også laver tøj til voksne? De fleste forbinder mærket med børnetøj, men de startede faktisk med deres enormt populære jakker til kvinderne som de stadig sælger i dag.

På et besøg hos Danefæ under modeugen fik jeg mulighed for at kigge lidt på alle de lækre nyheder til kvinder. Og kollektionen er fantastisk. Danefæ har lavet tøj til enhver kvindes smag. Er du til pangfarver og polka prikker? Eller foretrækker du hellere en lidt mere neutral stil. Her er noget for alle. Det jeg elsker ved tøjet til kvinder er at de følger moden, men på en måde så man alligevel kan bruge tøjet selv når nyeste trend er blevet erstattet. Man kan dermed bruge tøjet i flere sæsoner hvilket kvaliteten på tøjet også lægger op til. Herunder er der lidt billeder af tøjet der er til at finde i butikkerne eller snart er på vej. Beklager (endnu en gang) kvaliteten på mit skod kamera. 😉

20140211-204757.jpg

20140211-204819.jpg

Jeg elsker at pastelfarverne gang på gang får comeback. De er så flotte og perfekt til det kommende forår. Jeg er også vild med neon. Selvom jeg generelt ikke er typen der køber alt for farvestrålende tøj til mig selv, så har jeg en svaghed for neon. Elsker det, hvilket der bliver sat en lille smule præg af på mine udvalgte favoritter i denne kollektion. Husk du altid kan købe en masse lækkert Danefæ lige her

20140211-205455.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar