Danefæ KLUB – kvalitetstøj til tweens og teens

Danefæ har noget nyt i ærmet til tweens og teens. De er kommet med Danefæ KLUB, som er kvalitetstøj præcis som vi kender Danefæ, men henvendt til de store. Det er en anden stil og dermed sikre at din store dreng (eller pige) ikke er klædt præcis magen til sin fætter på 3 år. Heldigvis er Vikingen Erik stadig bevaret og der er både de mere netrale farver og lækre neon til de farveglade unger. Tøjet går helt op til størrelse 15 år og du kan købe alt det nye fra Danefæ lige her.

IMG_0873-36

Oliver har allerede testet sin første t-shirt fra Danefæ KLUB og har været med til lure billeder af den nye kollektion, som han har godkendt 100 %. Han har også påpeget at han utrolig meget mangler den nye Danefæ Cap og en bluse med monstertruck print. Det eneste han ikke var tilfreds med var at Erik stadig ikke har fået et løbehjul på en bluse og en bluse hvor han danser breakdance. Eller han manglede mest et Danefæ Løbehjul, men kom dog frem til at et print på en bluse måske var mere realistisk. 😉 Køb blusen Oliver har på lige her. Hvis du har luret hans skoletaske på billedet herunder, så er det også en Danefæ. Oliver har brugt den i 0. og her hvor han lige er kommet i 1 Klasse. Den er forholdsvis stor i det. Med rigtig god plads til bøger m.m. Så uden helt og have erfaringer med det endnu, vil jeg skyde på at den godt kan bruges til og med 3. klasse. Du finder den lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2561-10

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar