Danefæ AW14

Til det lækre blogevent som du kan læse om her, fik jeg en super snak med de skønne skønne Danefæ kvinder omkring AW14 , der så småt er på vej ud i butikkerne. Danefæ er jo et af topmærkerne herhjemme og et mærke vi køber rigtig meget tøj fra i hver kollektion..  Så dette var en af de events jeg havde set allermest frem til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Astronaut Erik

Vikingen Erik kommer i en ny sej udgave. Denne gang har han begivet sig på en lang rejse ud i rummet. Han bliver helt sikkert populær hos mange drenge. Køb tøj m.m. lige her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Danefæ Klub

Noget helt nyt fra Danefæ er en kollektion til tweens og teens. Gå efter Danefæ Klub der kun er i de store størrelser. Det er mere enkelt end det klassiske Danefæ, men der er stadigvæk et par farvestrålende bluser i mellem. Oliver blev forkælet med en t-shirt fra Klub og er vild med den. Den blev pænt gemt til første skoledag, så han stolt kunne vise dem frem. Og så matcher den næsten farverne på hans Danefæ skoletaske. Der kommer også et sejt print med Monstertruck, som bliver kørt af Erik. Det kan du købe allerede nu lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Overtøj

En jakke der helt sikkert er et musthave dette efterår er denne her. Den har hætte og kommer desuden også som vest. Den skal næsten ses IRL, for den er så lækker.Den kan købes allerede nu lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krudtuglen

Hos Danefæ er en ugle ikke bare en ugle. Det er en Krudt Ugle. Danefæs designer Erik er fra udlandet og undrede sig, da hans kone kaldte deres børn for krudtugler. For hvordan oversætter man lige dette? Deraf kom det skønne og sjove print med Krudtuglen på deres tøj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden indeholder affiliate links.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar