Dance on Broadway – Wii og playstation

Jeg er i gang med at tabe en masse kilo… Eller det er målet i hvert fald. Har indtil videre tabt 11 kg (ja er ikke kommet så meget videre siden jeg sidst nævnte det her på bloggen), så det er da en lille start…

Min vægt har stået stille i noget tid nu. Så derfor har jeg besluttet at jeg hver weekend vil lave et indlæg om weekendens familie aktivitet, om jeg vil dele med jer (udover den almindelige træning). Måske du kan blive inspireret 😉 Weekenden er for vores familie tiden hvor der slappes af, leges med venner og lader op til en ny uge med børnehave, skole og fritidsaktiviteter. Der er ingen af drengene der går til noget i weekenden, derfor passer det perfekt ind i vores liv at lave en fast familieaktivitet der. Det vil primært være småting, så du kan nemt justere det til den dag på ugen der passer ind i jeres liv. Der vil selvfølgelig ind i mellem være weekender hvor familie aktiviteten bliver at dovne den af (for nogle gange er det bare det eneste man har lyst til) eller at overleve helskindet igennem weekendens fuldt booket kalender. Andre gange kan det være at familieaktiviteten bare er at gå en tur, så ved i at jeg har en idé forladt periode hehe.

For mig er en familie aktivitet noget der gavner alle i familien. Det kan godt være at det ikke altid er et direkte produkt til børn, for jeg synes at mine drenge skal lære at nogle gange laver vi børneting sammen og andre gange noget der måske virker lidt mere “voksent” i deres øjne. Men det vigtigste er at vi uanset hvad altid vil have det sjovt og være sammen som en familie. Vil du være med på udfordringen??? Så er det bare op af sofaen og i gang 😉

Denne weekends familie aktivitet er Dance on Broadway. Et sjovt spil til Wii eller Playstation3 som minder meget om de populære Just dance spil. Man kan være op til 4 spillere af gangen, men vi valgte f.eks. at lade Elias på 3 år bare danse med uden at have en wiiremote. Det var han godt til freds med. Spillet er ikke en nyhed, så det kan købes billigt f.eks. lige her. Dance_on_Broadway

Spillet har kun en enkelt børnesang med. En fra løvernes Konge. Men det afskrækkede ikke drengene i at spille spillet med mig her til aften. Så vi gav den gas til de fede sange fra de skønne musicals. Lige fra Sound of music og Fame, til Chicago, hairspray og Dreamgirls. Den eneste ulempe ved spillet er alle de andre sange jeg savnede fra mine ynglings musicals (jeg eeelsker Broadway). Som f.eks. Beauty & the beast, Mamma mia og selvfølgelig Rent. 🙂

Spillet er nemt og lige til at gå i gang med. Uden de større forberedelser. Så det er bare i gang. Hvem havde troet at jeg skulle stå og fyrer den af til Fame sammen med mine to drenge hehe… Gætter på at genboen og forbipasserende må have fået sig et lige så godt grin som vi selv fik.

dance_on_broadway_wii

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


3 comments

  1. Jannie elm says:

    Tager den ene med på mandag så kan martin få den med hjem når han aflevere jeg er der kl 6.30 🙂

Skriv et svar