Da bloggen eksploderede

Det er helt sindssygt hvad der pludselig kan ske med en blog. Helt ærligt er jeg stadig lidt i chok. Forstår det slet ikke. På få timer eksploderede bloggen lige pludseligt sindssygt. Det var så vildt at jeg slet ikke kan fatte det.

Bloggen er normalt ikke en af de største blogs der findes. Men jeg synes heller ikke den er blandt de mindste. Sådan ca midt i mellem tror jeg. Efter dette her indlæg eksploderede jeres besøgstal til det ekstreme. Både her på hjemmesiden og på facebook. Det her bliver et rigtig irriterende prale indlæg, kan du fornemme det? 😉

Egentlig synes jeg at det er top uprofessionelt at prale med hvor mange besøgende man har. Eller at man nu har nået like nr. 1000. (Ikke at jeg er meget bedre selv). Men fuck it, for det her er så stort for mig at jeg bliver nødt til at prale bare lidt med det.. 🙂 For at starte i de små, så varer det altså ikke længe før én af jer læsere bliver Like nr 1000 på facebook. Skal det være dig, så hop ind her og klik på den der synes godt om knap. Er du allerede med på facebook, så hop ind på instagram og søg efter camilla_drengestreger, her er der plads til mange flere følgere endnu.

Der sidder mange af jer der rigtig gerne vil læse om de der 20 ting man skal forberede sig på som drengemor. Den første aften kom der på få timer et fircifret besøgstal ind på hjemmesiden og læste med. Og tallet blev bare ved med at stige. Må indrømme jeg fik sq lidt kvalme af at kigge på de tal. For det hele gik så hurtigt at jeg ikke helt vidste hvordan det skulle håndteres. Dagen efter og ligesiden har dette indlæg alene fået et stort femcifret besøgstal. Her på dag 6, har dette indlæg alene mere en fordoblet mit totale besøgstal på bloggen. Shit det er altså mange mennesker der pludselig har læst noget JEG har skrevet. For slet ikke at tænke på at de samme mennesker har set billederne af mine børn. Det hele går så stærkt at jeg lige om lidt rammer det første 6 cifret tal på bloggen på grund af ét indlæg. Og så er de andre blogindlæg jeg har skrevet, slet ikke nævnt med. Ved godt at der sikkert sidder bloggere osv og tænker at det er da ingenting. Men for mig og min lille verden er det gigantisk. Og en fantastisk følelse

Skriveblokade

Når man kommer op på så højt et besøgstal for et enkelt indlæg alene, så stiller det også nogle krav til hvad det næste skal blive. Det gav mig lidt en skrivebloklade, på trods af at jeg allerede havde to andre indlæg på vej. For fuck, hvordan skal man kunne leve op til den pludselige succes, så den forblev en realitet? Jeg valgte at stoppe min skriveblokade ved at skrive om en NÅLEPUDE!!!! Flot Camilla, en freaking nålepude, skal nok holde fast i knap 100.000 læsere.. Heldigvis har rigtig mange af jer været inde at tjekke den ud, så jeg var åbenbart ikke helt galt på den. Men helt ærligt, hvor sørgeligt er det ikke at jeg gik så meget i blokade, at en nålepude var mit bedste bud 🙂 Selvom den altså blev ret sej, se selv her 😀

Ikke begejstring hos alle

I har været ekstremt seje til at kommentere, dele osv. Jeg ved godt det er ret kliché, men jeg mener det virkelig når jeg skriver at hver og én deling, like og kommentar betyder sindssygt meget. Også dem med kritik. I hvert fald når det er konstruktiv kritik som jeg kan lære noget af.. I bund og grund har I været så søde i jeres kommentarer. Rigtig mange af jer kan kende en del af punkterne uanset køn. Og rigtig mange af jer kan heldigvis godt se humoren i det jeg skriver. Enkelte føler sig provokeret og mener at jeg putter mine drenge i kasser.. Det må I også gerne synes, jeg tager det ærlig talt ikke så tungt, fordi jeg ved jo heldigvis hvordan tingene foregår IRL bag ved skærmen. 🙂 Nogle tror at jeg har skrevet et brokke indlæg, og det var altså slet ikke meningen. Det skulle udelukkende ses som lidt sjov. Måske lige med undtagelse af nr. 18, den må i gerne se lidt som brok, men stadig med et smil på læben.

IMG_7055.JPG

Lidt mere praleri

En anden ting jeg er lidt stolt af er at det er lykkedes mig at svare på samtlige kommentarer både her på hjemmesiden og på facebook. Okay enkelte har måske bare fået et like, men virkede lidt underligt for mig, at kommentere på de af jer der var så søde at tagge en veninde fordi hun skulle læse indlægget 😉 Det har taget min tid og der bliver ved med at komme nye kommentarer, så bær over med mig hvis der er et enkelt eller to der ikke skulle være besvaret. (er der en ældre kommentar, jeg har glemt, må du gerne sparke efter mig). Jeg synes bare at man ser så mange bloggere skrive, at de er kede af at de aldrig får svaret kommentarende, så ville gøre forsøget IKKE at blive sådan en blogger. Uanset om du kommer tilbage for at læse dem eller ej.

Udover at være top uprofessionelt prale min røv i laser, så vil jeg egentlig bare sige tusinde tak til alle jer der gider følge med, både jer der er her ofte, jer der kun kommer ind i mellem og jer der kun har været forbi en enkelt gang. Og til alle jeres skønne kommentare, likes og delinger.. Drengestreger har simplethen de sejeste læsere.. Det er mindst lige så meget jer der gør at jeg får sådan et kick af at være blogger.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har været vidt omkring. Jeg startede som en mommyblog med fokus på drengetøj, det udvidede sig til min personlige historie med depression som I tog rigtig godt imod. Nu starter jeg forfra og ser hvor det føre mig hen. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


8 comments

 1. Caroline says:

  Hej Camilla, jeg er en af dine nye følgere takket være dit sjove indlæg (er selv mor til 3 drenge og delte linket til dit indlæg på Facebook ;)).
  Jeg har added dig via Bloglovin, så jeg kan følge med i nye indlæg – men det ærgrer mig, at man ikke kan se dine fotos i Bloglovin?! Er det mon noget du kan ændre?

  • Camilla Maria Andersen says:

   Hej Caroline. Tusinde tak for din kommentar og deling.. <3 Og fordi du gerne vil følge mig via bloglovin. Enig de der billeder der ikke rigtig er der, er mega irriterende. Jeg har kæmpet med det et stykke tid og tror at det virker nu.. Hvis det stadig ikke virker hos dig, så skriv endelig igen. Enkelte laver stadig det der grimme grafik. Men det er fordi der ikke er noget billede lagt ind i dette indlæg.

   Venlig hilsen Camilla

 2. Monica Figgé Jensen says:

  Jeg blev selv en ny følger efter, at jeg havde læst indlægget. Jeg så det delt i min terminsgruppe fra Min Mave + vist nok et par andre steder også. Jeg er selv mor til en dreng på knap 15 mdr. og bonusmor til en dreng på 7 år + så ved jeg ikke hvad baby projekt 2.0 kommer til at give 😉 Jeg syntes bare at det var godt og rammende med en god portion humor, så det var noget jeg var nødt til at følge fast 🙂

 3. Anne says:

  Haha, det er sgu da okay med lidt pral en gang i mellem!!
  Så fra en medblogger (og meddrengemor): Tillykke!!! (og så en masse klappen i din ryg)

Skriv et svar